Nieuwbouw

nieuwbouw

Een compleet nieuwe woning of bijgebouw? Ons team staat voor je klaar!

gereedschap

We hebben alles in huis om het nieuwbouwproject te realiseren. Niet alleen een compleet ingerichte bus maar denk ook aan een bouwkraan en steigermateriaal. Zelfs de vlag, om het bereiken van het hoogste punt van de bouw te vieren, hebben we alvast klaarliggen!

inkoop materialen

We werken met vaste groothandels en partners voor de inkoop van materiaal. Deze structurele samenwerking zorgt voor heldere communicatie zodat we planningen kunnen waarborgen en je als opdrachtgever weet waar je aan toe bent.

De juiste mensen

Bij een complete nieuwbouw is het prettig dat we kunnen beschikken over een bouwteam dat bestaat uit verschillende disciplines. We kunnen snel inspelen op wisselende planningen en zorgen dat alle disciplines elkaar netjes opvolgen.

nieuwbouwplannen?

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Alle projecten
  • Een van de eerste nieuwbouwprojecten die onder de naam van Bosch Boselie is uitgevoerd en direct een om trots op te zijn.

    Bekijk dit project

jouw nieuwbouwproject

Wij realiseren het

Ga je aan de slag met een nieuwbouwproject? Heb je bouwgrond gekocht en ben je opzoek naar een betrouwbare partner voor de complete bouw? Misschien beschik je al over tekeningen of heb je juist nog geen idee hoe te beginnen. We denken graag mee, neem gerust eens contact op!

  • Geert Bosch 06 23 80 48 63

  • Ton Boselie 06 54 78 06 54