Over ons

Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Geert Bosch en Ton Boselie, al jarenlang collega’s en sinds 2020 eigenaren van ons eigen bouwbedrijf Bosch Boselie Bouw. Als echte allrounders hebben we sinds de oprichting al verschillende soorten projecten mogen realiseren. Trots maar altijd met beide benen op de grond. Als echte Brabanders doe je namelijk al gek genoeg als je gewoon normaal doet. Voor ons is dat een eerlijk advies, hoge betrokkenheid, meedenken, de handen uit de mouwen en altijd met een lach.

Geert Bosch

Geert woont in Nuland en werkt al sinds 2002 in de bouw. Begonnen voor een aannemer met het verrichten van kleine timmerwerken en uitgegroeid tot echte vakman. Nu, als ondernemer, is het takenpakket uitgebreid met planning, inkoop, administratie, etc en die dynamiek past hem perfect. Geert krijgt volop energie van het meedenken en ontzorgen van de opdrachtgever in het complete bouwproject.

Ton Boselie

Ook voor Ton is het takenpakket als ondernemer flink uitgebreid maar dat is voor hem dan ook een van de redenen om als ondernemer te starten. Al sinds 1997 werkt Ton in de bouw. Hij heeft heel specialistisch werk verricht maar ook complete nieuwbouwwoningen neergezet in deze jaren. De werkervaring is erg breed en de diversiteit in werkzaamheden en bouwprojecten spreekt enorm aan.

jouw bouwproject

Wij regelen het voor je

Ga je aan de slag met een (nieuw)bouwproject? Heb je bouwgrond gekocht en ben je opzoek naar een betrouwbare partner voor de complete bouw? Misschien beschik je al over tekeningen of heb je juist nog geen idee hoe te beginnen. We denken graag mee, neem gerust eens contact op!

benieuwd wat we al gemaakt hebben?

Bekijk onze projecten

Alle projecten
  • Overkapping in Haaren

    Bekijk dit project
  • Deze verbouwing in Rosmalen hadden we net zo goed kunnen vermelden als nieuwbouwproject.

    Bekijk dit project
  • Een van de eerste nieuwbouwprojecten die onder de naam van Bosch Boselie is uitgevoerd en direct een om trots op te zijn.

    Bekijk dit project